Zwarte pups met stamboom

zwarte labradorpups april reutje teefje beschikbaarOp 21 april zijn bij ons zes zwarte pups geboren. De moeder is onze Luna (Zilan van Budilium Hof), de vader is Maverick (Artemis Stables Maverick). Luna is ingeschreven in het LOSH (Belgisch stamboek).

Voordat wij hebben besloten om dit nestje te fokken, hebben we uiteraard alle belangrijke gezondheidstesten laten doen. HD-ED-ECVO en DNA Combibreed. Deze zijn bij ons ter inzage aanwezig.

Onze Luna is nu 3,5 jaar onderdeel van ons gezin en wij konden ons geen grotere lieverd wensen. Ze is een slimme en zachtaardige hond met een mooi aanwezig jachtinstinct. Ze is dol op zwemmen, spelen, apporteren en lange wandelingen. Ook is ze erg sociaal naar andere mensen, kinderen en dieren. Luna groeit op bij ons in huis en mag zich dagelijks uitleven aan de Maasplassen in ons rustige dorpje Aldeneik aan de Maas.

Wij hebben samen met labradorkennel Budiliumhof in Budel een mooie dekreu uitgezocht om een uniek nestje Labradors te fokken, waarbij gezondheid en karakter op de eerste plaats staan. Het is onze bedoeling om één pup zelf te houden. De overige pups mogen naar liefdevol en warm thuis.

De pups worden 3 x ontwormd, gevaccineerd, gechipt, krijgen een DNA certificaat en Belgische LOSH stamboom. Deze kan eenvoudig worden omgewisseld naar een Nederlandse NHSB stamboom.
Er zijn nog 2 reutjes en 2 teefjes beschikbaar. De pups mogen 16 juni het nest verlaten.

Naam: Dennis Duisters (dennis.duisters@telenet.be)
Website: www.labradorluna.be
Telefoon: 06 – 1436 4802 (NL nummer)
Provincie: Belgisch Limburg
Prijs: € 1500

Tags: | | | | | |