Zwarte Labradorpups

zwarte labradorpups beschikbaar decemberOnze Java (Labramarine Java) is bevallen op 29 december bevallen van 10 prachtige pups: 4 zwarte reuen, 2 gele reuen, 4 zwarte teefjes. De prachtige vader is Rizzo (Penara’s Grand Slam).
Er zijn nog 3 zwarte teefjes en 1 zwart reutje beschikbaar.

Beide ouders voldoen ruimschoots aan de gezondheidseisen: HD-A, ED vrij, Ogen vrij optigen HNPK, EIC, cysternurie, RD/OSD en DM vrij. Java is tevens getest met de labradorgentest bij VHL en overal vrij van. bevonden. Java is een prachtige lieve zachte dame. Vader Rizzo komt uit Amerika en woont nu bij Rijan Rangers Labradors. Hij is een prachtige goed ontwikkelde foxred labrador met super karakter.

De pups groeien op gewoon bij ons in de woonkamer, en maken dus kennis met alle normale geluiden. Ze mogen vanaf half februari naar hun nieuwe huisjes nadat de Raad van Beheer DNA afgenomen heeft, pups krijgen stamboom en worden in het nest getiterd en 3 x ontwormd. Ze gaan puppyplayground meemaken waar je als eigenaar ook bij aanwezig mag zijn.

Voor meer info kunt u het beste contact opnemen via telefoon daar word sneller op gereageerd dan mail. Wat zoeken wij voor eigenaars? Mensen die het ras lief hebben en weten dat een hond opgevoed moet worden.

Op onze Facebook pagina wordt bijna elke dag foto’s en filmpjes geplaatst. Als u in de buurt woont, bieden wij u 5 gratis puplessen aan op onze hondenschool.

Naam: Saskia (info@dutchlabs-labradors.nl)
Website: www.dutchlabs-labradors.nl
Facebook: Dutchlab’s Labradorkennel
Telefoon: 0591 – 351 051
Provincie: Drenthe
Prijs: € 1350

Tags: | | | | | |