Zwarte labrador retriever pup

zwarte labradorpup reutje teefje mei beschikbaarMaya (Naturally Nosy Monchou) is 17 mei bevallen van een prachtig nestje labrador retrievers. De vader van het nest is Fitch (Woefdram’s Abercrombie). De pupjes zijn volledig gefokt volgens regels van de Nederlandse Labrador Vereniging.

We hebben nog plek op de lijst voor 1 teefje en 1 reutje.

Beide ouderdieren zijn volledig getest en hebben een stamboom. Ook de pups zullen een stamboom krijgen.
Maya is een zeer enthousiaste, vrolijke en lieve hond. Het is een hond die met alles tevreden is, zolang ze maar bij je kan zijn: op de bank hangen, wandelen, speuren. Ze vindt het allemaal leuk om te doen. Maya is echt een allemansvriend.
Fitch, de dekreu die we gebruikt hebben, is ook een vrolijke goedzak, die verschillende internationale titels heeft gewonnen op shows.

Uit deze combinatie verwachten we leuke gezinshonden die zich makkelijk kunnen aanpassen naargelang de situatie en waar ook mee gewerkt kan worden moest dit gewenst zijn.
De pupjes zullen naar hun nieuwe thuis gaan met een stamboom, Europees paspoort en chip (inclusief registratie), vaccinatie, ontwormd (4x) en een puppypakket.

Voor meer informatie kunnen jullie altijd een kijkje nemen op onze facebook pagina. Gelieve bij interesse te mailen of ons te contacteren via de facebookpagina van de kennel.

Naam: Sarah Descamps (sarahdescamps@live.be)
Facebook: Lazy Afternoons’ Labrador Retrievers
Provincie: Zeeland
Prijs: € 1500

Tags: | | | | | |