Zwarte en Gele pups verwacht

zwarte gele labradorpups verwacht januari reutje teefjeWij verwachten half januari een nestje met Zwarte en Gele pups van Bailey (No Stress of Wundering Heights) en Ben (Swissking Big Ben) geboren, Er zijn nog een paar pups beschikbaar om voor in te schrijven.

Bailey is een hele lieve stabiele rustige hond en heel mensgericht, slim en goed trainbaar. De vader is de mooie gele reu Ben, hij is een lieve en hele rustige stabiele reu met een hele mooie geblokte bouw, mooi pikzwart pigment qua neus en ogen.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de rasverenigingen NLV en LKN. Dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen, ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan gestelde gezondheidseisen.
Moeder: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij.
Vader: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij, Optigen-PRA : Clear, EIC: Clear, HNPK: Clear. SD: Clear, RD-OSD: Clear.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen, ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit. De dierenarts controleert de pups als deze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.

Het is voor enkele pups nog mogelijk om in te schrijven via het aanmeldformulier op de website. De pups mogen begin maart het nestje verlaten.
Voor meer informatie mag u ook telefonisch contact opnemen.

Naam: Jl Gademan- Van Dijk (gadedijk@hotmail.com)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse Veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: Op aanvraag

Tags: | | | | | | |