Zwarte en bruine pups verwacht

Ezwarte labradorpups verwacht februariind februari verwachten wij zwarte en bruine pups van Beau (Beau Rivage of Wundering Heights) en BB (Heartbreaker of Bohemia Bras).

De vader is de hele mooie en super lieve reu. Hij heeft meerdere keren een uitmuntend gescoord op shows. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Beau is een mooi gebouwde labrador met een heel erg fijn karakter, zij is altijd vrolijk, enthousiast, baasgericht en erg lief voor kinderen, andere honden en dieren.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging en LKN, dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen,ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan de gestelde gezondheidseisen.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen, ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit. De dierenarts controleert de pups als deze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.

De hondjes mogen ongeveer half april naar hun nieuwe baasjes. Aanmelden voor een pup uit dit nestje kan via het aanmeldformulier op onze website.

Naam: Labradors Uit Het Betuwse Veld (info@labradorsuithetbetuwseveld.nl)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse Veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: op aanvraag

Tags: | | | | | |