Zeer mooie zwarte reutjes

zwarte reutjes beschikbaar april labradorpupsOp 9 april zijn er mooie zwarte labradorpups geboren uit de werklijn combinatie Rhodé (Rhodé v.d. Lage Bijssel) en Charlie (Handsome Hauke the Second off April, deelnemer Nimrod dit jaar). Er zijn nog knappe reutjes op zoek naar een fijn thuis!

Rhodé heeft een bijzonder lief en rustig karakter; haar moeder komt uit de showlijn (van ’t Bovenveen) en haar vader stamt uit de Amerikaanse werklijn (van de Waterlandpolder).  Charlie, de vader van de pups, is zorgvuldig uitgekozen vanwege zijn vriendelijke, rustige karakter en enorme ‘will to please’. Beide ouderdieren voldoen aan alle eisen van de rasverenigingen en de Raad van beheer.

De hondjes zijn zeer lief/makkelijke om in huis te hebben. De pups krijgen een stamboom en DNA profiel mee, worden gechipt, ingeënt (+ paspoort) en ontwormd. Er zijn nog 3 reutjes beschikbaar. De pups groeien op in huiselijke kring en worden goed voorbereid op de verhuizing naar hun nieuwe baasjes.

We zijn op zoek naar enthousiaste, ondernemende baasje die het leuk vinden om samen met de hond bezig te zijn. De hondjes mogen eind mei/begin juni het nest verlaten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Naam: E. Schutte-Busch (e.schutte-busch@outlook.com)
Website: www.labradorsvandelagebijssel.com
Telefoon: 06 – 3331 2412
Provincie: Gelderland
Prijs: € 1650

Tags: | | | | |