Volwassen Labrador gezocht

herplaatser gezochtWe zien veel sites en groepen met herplaatsers, maar het is voor ons wat nieuw en vinden het moeilijk om een voor ons geschikte herplaatser te vinden. Ook zien we heel veel reutjes, terwijl wij echt een teefje zoeken, althans, niet heel hard zoeken, omdat we de weg niet zo goed weten.

Wij hebben nu een Labrador teefje, bijna 14 weken oud. Ikzelf leef al 50 jaar tussen de Golden Retrievers, maar mijn vrouw en ik hebben altijd niet-rashonden gehad, tot een paar jaar geleden. Toen was het voor ons ook even klaar, 2 honden en vier katten, binnen een paar jaar dood. Het verdriet en het feit dat we eigenlijk te weinig te bieden hadden voor een lieve hond was voor ons aanleiding om enkele jaren geen beesten te nemen. Het gemis bleef, maar het verstand won.

Nu zijn het andere tijden voor ons, honden kunnen mee naar het werk, thuis werken is mogelijk en we passen onze vakanties aan aan de honden. We genieten enorm van onze Maggy, maar zouden het voor haar, maar ook voor ons, zo fijn vinden om een volwassen teefje er bij te hebben, een Labrador, want daar ligt ons hart.

Wij hebben geen gouden mandje, ook geen gouden huisje, maar wel heel veel liefde te bieden, en ze zal het enorm goed bij ons hebben, ook al hebben wij geen enorme tuin met omheining of een bos naast de deur. Wel gaat ze heerlijk wandelen met ons en onze Maggy en krijgt ze heerlijk veel aandacht.

Als iemand een tip voor ons heeft welke mensen om aan te schrijven, dan lezen we dit graag. We hebben geen haast, en het geduld om de juiste tegen te komen.

Naam: Bart Slegt (slegtbart@hotmail.com)
Provincie: Zuid-Holland
Prijs: Notk

Tags: | | | | | |