Supermooie labradorpups

beschikbaar labradorpups bruin reutje teefje aprilOp 8 april hebben we een nestje van 5 chocoladebruine pups gekregen, 2 teefjes en 3 reutjes. Zowel kampioensvader Cedarwood Chock ’n Chuckle als onze eigen moederhond ‘Iefke v.’t Bavelshof’ hebben de beste uitslagen voor de heup-, elleboog- en ogentest behaald: HD-A, ED-vrij en ogen-vrij.

Wij zijn particuliere labradorliefhebbers, die zo 1 of 2 keer per jaar of per 2 jaar een nestje fokken van één van onze dames. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en onze hondjes worden dan ook gefokt volgens de richtlijnen van de NLV.

Onze pups krijgen een stamboom, zijn al door de dierenarts bewonderd en in eerste instantie goedgekeurd, maar rond de 6 weken krijgen ze nog een medische check. De pups krijgen hun eigen paspoort met gezondheidsverklaring en een overzicht van de dan verkregen inentingen en ontwormingen.

Na 3 weken kraambed in de huiskamer, was er behoefte aan een groter speelverblijf, waar ze heerlijk kunnen ravotten tot ze moe maar voldaan samen voor pampus liggen. De pups zijn (net als hun ouders) erg aanhalig, zijn zacht van karakter en superlief! Met een huis ‘vol’ krijgen de pups veel  aandacht en knuffels van ons en onze (oppas)kinderen, deze aandacht zal ze zeker weer doen ontwikkelen tot lieve en sociale labradors.

Bent u geïnteresseerd, belt u dan gerust om informatie uit te wisselen of voor het maken van een kennismakingsafspraak. De pups mogen vanaf 3 juni het nest verlaten.

Naam: Anita En Huub Beenackers (anitabeenackers@gmail.com)
Telefoon: 06 – 1992 1545
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: € 1650

Tags: | | | | | |