Gesponsorde koppeling:

schweringEindelijk is er weer een prachtig boek over de Labrador Retriever op de markt! Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere rasboeken op haar naam heeft staan. De prachtige foto’s in het speels vormgegeven boek zijn afkomstig van de hand van dierenfotograaf én groot Labrador-liefhebber Sanne van de Berg.

Het boek vertelt alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van deze razend populaire rashond. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod.

Dankzij de medewerking van de Nederlandse Labrador Vereniging, verschillende fokkers, een keurmeester en een dierenarts bevat het boek veel praktische informatie en nuttige tips. Het boek is actueel en volledig en de begrijpelijke en toegankelijke schrijfstijl van de schrijfster zorgt ervoor dat het boek prettig wegleest. De fijne vormgeving en prachtige fotografie maken het boek tot een lust voor het oog. Dat wordt dus genieten voor elke (toekomstige) Labrador-eigenaar.

Meer informatie