Sam (7 jaar) zoekt plekje

zwarte herplaatser reu samSam is een zeven jaar oude Field trial Labrador reu, hij zoekt een andere plek. Net als Fay (zie elders op deze pagina) zoekt ook Sam vanwege de medische toestand van zijn baas een andere plek. Samen plaatsen met Fay is geen vereiste maar wel bespreekbaar indien de juiste omstandigheden zich aandienen.

Sam is rustig in huis, kan alleen zijn en is sociaal naar mensen die langskomen. Hij is niet dol op kinderen. Hij zal ze echter niets doen, alleen ontwijken en wordt daarom hij niet bij kinderen geplaatst.

Sam was goed in jachttraining, wel wat druk en wilde erg graag. Iedere dummy was voor hem zogezegd. Sam luistert goed, maar valt echter makkelijk uit naar andere reuen aan de lijn en dient daarom wel begeleiding daarin te krijgen. Hem afleiden en laten zitten werkt daarin goed.

Sam is niet zo goed met andere honden, hij laat zich dan graag even gelden, ook in eigen roedel maar ook hier is het nog nooit tot een bijtincident gekomen. Neemt niet weg dat dit gedrag uiteraard begeleiding behoeft.

Sam luistert verder prima, komt terug op roepen of de fluit en is wel in voor een goede wandeling. Hij is verder dol op zoekspelletjes en zwemmen en zou zeker jachttraining leuk vinden om te doen.

Denk jij of jullie die sportieve baas of bazen te zijn die stevig genoeg in de schoenen staan voor een hond als Sam en hem ook qua activiteiten kunnen bieden wat hij nodig heeft neem dan contact op.
Sam verblijft ook in Den Bosch net als Fay.

Naam: Jeanne Wagenaar  (jeannewagenaar@ziggo.nl)
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: Notk

Tags: | | | |