Gesponsorde koppeling:

Pups mogen alleen worden aangeboden door fokkers, die zijn opgenomen op de labrador-fokkers pagina. Indien je niet bent opgenomen ontvang ik graag vooraf een kopie (foto, schermafdruk, scan) van de dek- of geboorteaangifte, waarop beide ouders zichtbaar zijn. Veelal kan ik dan voldoende informatie terugvinden. Zo niet dan zal ik je aanvullende informatie vragen.

Alle gezondheidsuitslagen dienen te voldoen aan de eisen van de rasvereniging (NLV of LKN). Ook de overige eisen (zoals bv leeftijden van de ouders en toegestane combinaties) dienen te voldoen aan de eisen van rasverenigingen. U hoeft mij geen show- of jachtuitslagen te sturen.
Als er (al dan niet verplichte) DNA testen gemaakt zijn, en 1 ouder is drager van HNPK, EIC en/of SD2, dient de andere ouder de uitslag “normaal” te hebben.

Je kunt de kopieën van documentatie mailen naar cor@labradorpagina.nl. Liever niet in 1 grote mail, maar in een aantal kleinere: te grote mails worden nogal eens geweigerd door mijn provider.

Herplaatsers mogen ook zonder stamboom worden aangeboden. Voorwaarde is wel dat de hond eruit ziet als een Labrador, te beoordelen door mij. Herplaatsers uit het buitenland mogen niet worden aangeboden.