Op zoek naar lieve Lab

Labrador BemiddelingMijn naam is Tera, ik ben op zoek naar een lieve labrador van ongeveer 4/5 jaar, een
teefje. Ik heb zelf jaren een blonde retriever gehad. Toen ze 6 jaar was kwam ze bij ons in het gezin, jammer genoeg is ze een half jaar geleden overleden, ze werd 13.

Ervaring heb ik met een retriever, sowieso ook met andere honden, maar mijn voorkeur gaat uit naar een labrador. Ik ben in de gelegenheid om de nieuwkomer met veel liefde te omarmen, regelmatig uit te laten, bossen op loopafstand, zelf ben ik ook een aantal dagen thuis, en de overige dagen is het voor een aantal uren dat ze alleen zal zijn.

Daarnaast ben ik bezig mijn autorijden weer op te pakken door autorijlessen. Het ligt in de bedoeling dat ik weer ga autorijden, dan kunnen we naar het strand en dan kan ze heerlijk drossen.

Al met al zou ik graag in aanmerking komen voor een herplaatser. O ja, ze moet wel met mijn poezen kunnen: er zijn er twee.
Ik lees graag jullie reactie!

Naam: Tera Goettsch (t.goettsch@chello.nl)
Facebook: Tera Goettsch
Telefoon: 0341 – 355 900
Provincie: Gelderland
Prijs: Notk

Tags: | | | | | |