Mooie zwarte mensgerichte pup

zwarte labrador pup reutjeOp 2 december zijn bij ons 7 mooie zwarte labradorpups geboren. Het zijn mooie brede geblokte pups. De moeder is Beau Rivage of Wundering Heights, een zeer lieve aanhankelijke zachtaardige hond. Beau is erg mensgericht.
De vader is de hele mooie en super lieve reu, BB (Heartbreaker of Bohemia Bras). Hij heeft meerdere keren een uitmuntend gescoord op de shows. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging en LKN. Dit houdt in dat de ouders getest zijn op heupen, ellebogen, botafwijking en erfelijke oogziekte. De uitslagen van beide ouderdieren zijn goed.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen , ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit.
De dierenarts controleert de pups als deze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.

Wij houden zelf 1 teefje aan voor de toekomst. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.

Naam: Louise Gademan- Van Dijk (gadedijk@hotmail.com)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse Veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: Op aanvraag

Tags: | | | | |