Mooie labradorpups

geel labradorpups september beschikbaar reutje teefjeEind september zijn er 10 mooie pups geboren van Hope (Give me Hope of Wundering Heights) en Ben (Swissking Big Ben). Het is een heel mooi nestje met tevreden vlotte pupjes.

Hope is een hele lieve hond met een heel aanhankelijk zachtaardig karakter en heel mensgericht. De vader is de mooie gele reu Ben, hij is een lieve en hele rustige stabiele reu met een hele mooie geblokte bouw, mooi pikzwart pigment qua neus en ogen.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging NLV en LKN, dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen, ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan gestelde gezondheidseisen.
Moeder: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij.
Vader: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij.
Optigen-PRA : Clear, EIC: Clear, HNPK: Clear. SD: Clear, RD-OSD: Clear.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen, ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit. De dierenarts controleert de pups als deze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.

De hondjes mogen half november naar hun nieuwe baasjes. Inschrijven is voor enkele pups ( er zijn nog 2 pups beschikbaar) nog mogelijk via het aanmeldformulier op de website. Voor meer informatie mag u ook telefonisch contact opnemen.

Naam: Jl Gademan- Van Dijk (gadedijk@hotmail.com)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse Veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: Op aanvraag

Tags: | | | | | |