Mooie bruine pups verwacht

bruine labradorpups verwacht januariOnze lieve Liz uit het Betuwse Veld verwacht rond 26 januari een nestje met bruine pups. Vader van de pups is Fellow (Kind Fellow of Wundering Heights).
Inschrijven voor dit nestje kan via onze website.

Liz is een hele lieve mensgerichte, zachtaardige en rustige hond. Ze is bij ons geboren uit MO (Labrador Gardens Moon, HHSB 2888294) en BB (Heartbreaker of Bohemia Bras. NHSB 2888294), Wij hebben uit deze combinatie veel mooie, lieve gezonde pups gekregen waarvan wij zelf nog 3 volle zussen van hebben. Het zijn honden die gezonde, mooi gebouwde en fijne karakters meegeven aan hun nakomelingen.

Moeder: Liz uit het Betuwse veld
N.H.S.B.: 3060464 gezondheidsuitslagen:
Heupdysplasie onderzoek uitslag: HD A
Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0
Elleboogdysplasie onderzoek uitslag: ED vrij
Jaarlijkse oogspiegeling: VRIJ

Vader: Fellow (Kind Fellow of Wundering Heights)
N.H.S.B.: 3065403, gezondheidsuitslagen:
Heupdysplasie onderzoek uitslag: HD A
Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0
Elleboogdysplasie onderzoek uitslag: ED vrij
Jaarlijkse oogspiegeling: VRIJ
Optigen-PRA : Clear.
EIC: Clear.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging en LKN, dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen, ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan gestelde gezondheidseisen.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen, ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit. De dierenarts controleert de pups als deze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.

Naam: Labradors Uit Het Betuwse Veld (info@labradorsuithetbetuwseveld.nl)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse Veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: Op aanvraag

Tags: | | | | | |