Mooie bruine labrador pups

nestje bruine labradorpupsOnze lieve Tess (Betuwse) heeft 14 september 2019 negen mooie bruine pups gekregen. Wij hebben nog enkele pups beschikbaar, inschrijven kan via onze website. Vader van het nest is Fellow (Kind Fellow of Wundering Heights)

Tess is een hele mensgerichte enthousiaste hond. Wij hebben haar aangekocht als pup vanwege de reuen in haar voorouders. De reuen: Heartbreaker of Bohemia Bras (NHSB 2888294), Huntermore Hunter Zepp(NHSB: 2656265) en Senna v’t Heideland (NHSB 2508914) zijn reuen die wij graag in onze fokkerij terug zien. Het zijn mooie reuen die gezonde, mooi gebouwde en fijne karakters meegeven aan hun nakomelingen. In Tess komen alle drie deze reuen voor in haar bloedlijnen.

Moeder: TESS (Betuwse)
N.H.S.B.: 3002818, gezondheidsuitslagen:
Heupdysplasie onderzoek uitslag: HD A
Norbergwaarde: 38 Botafwijking: 0
Elleboogdysplasie onderzoek uitslag: ED vrij
Jaarlijkse oogspiegeling: VRIJ

Vader: FELLOW (Kind Fellow of Wundering Heights)
N.H.S.B.: 3065403, gezondheidsuislagen:
Heupdysplasie onderzoek uitslag: HD A
Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0
Elleboogdysplasie onderzoek uitslag: ED vrij
Jaarlijkse oogspiegeling: VRIJ
Optigen-PRA : Clear.
EIC: Clear.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging en LKN, dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen,ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan gestelde gezondheidseisen.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen, ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit. De dierenarts controleert de pups als deze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.
De hondjes mogen begin november naar hun nieuwe baasjes.

Naam: Labradors Uit Het Betuwse Veld (info@labradorsuithetbetuwseveld.nl)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse Veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: Op aanvraag

Tags: | | | | | |