Mooie bruine labrador pups

bruine labradorpups september beschikbaarOnze lieve Moos uit het Betuwse veld heeft 17 september 7 mooie bruine pups gekregen. Vader van de pups is Fellow (Kind Fellow of Wundering Heights). Wij hebben nog enkele pups beschikbaar, inschrijven kan via onze website.

Moos is een hele mensgerichte, lieve zachtaardige hond. Ze is bij ons geboren uit Mo (Labrador Gardens Moon) en BB (Heartbreaker of Bohemia Bras). Wij hebben uit deze combinatie veel mooie, lieve gezonde pups gekregen, waarvan wij zelf nog 3 volle zussen van hebben. Het zijn honden die gezonde, mooi gebouwde en fijne karakters meegeven aan hun nakomelingen.

Moeder: Moos uit het Betuwse veld
N.H.S.B.: 3101916, gezondheidsuitslagen:
Heupdysplasie onderzoek uitslag: HD A
Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0
Elleboogdysplasie onderzoek uitslag: ED vrij
Jaarlijkse oogspiegeling: VRIJ

Vader: Fellow (Kind Fellow of Wundering Heights)
N.H.S.B.: 3065403, gezondheidsuislagen:
Heupdysplasie onderzoek uitslag: HD A
Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0
Elleboogdysplasie onderzoek uitslag: ED vrij
Jaarlijkse oogspiegeling: VRIJ
Optigen-PRA : Clear.
EIC: Clear.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging en LKN, dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen, ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan gestelde gezondheidseisen.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen. Ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De Raad van Beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit. De dierenarts controleert de pups als ze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.
De hondjes mogen begin november naar hun nieuwe baasjes.

Naam: Labradors Uit Het Betuwse Veld (info@labradorsuithetbetuwseveld.nl)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: Op aanvraag

Tags: | | | | | |