Lieve baas gezocht voor reutje

nestje zwart en gele labrador reutjesOnze blonde Mellow (Love Experience Road of Princes) is op 23 maart bevallen van 6 prachtige reutjes, 3 blonde en 3 zwarte. De vader is de zwarte reu Lennon (Belfast Child Road of Princes).

De gezondheidsuitslagen van Mellow zijn goed :HD A, ED vrij, ogen vrij. Ook de uitslagen van Lennon zijn prima: HD A, ED vrij, ogen vrij, PRCD vrij, EIC vrij, Myopathie vrij, HNPK vrij.

Mellow is een erg lieve, zeer stabiele labrador. Ze is erg geduldig met kinderen en heeft dan ook al veel kinderharten voor haar gewonnen. Ze wordt ook ingezet bij mensen met dementie. Daarnaast is ze erg enthousiast in speurwerk. Deze combinatie van rust in huis en haar gedrevenheid tijdens trainingen is bijzonder en daarom zullen haar pups ideale gezinshonden zijn.

Omdat er veel aanmeldingen waren voor een teefje en Mellow alleen maar reutjes heeft gekregen, hebben we nu nog 1 zwart reutje beschikbaar.
Als je interesse hebt kun je me bellen, mailen of appen. Wel is het belangrijk dat je voldoende tijd en aandacht aan de pup kunt besteden. Deze pup heeft een sterke will to please en wil graag veel tijd met je doorbrengen en zal enthousiast voor je willen werken.

De pups groeien op in ons huis, waar altijd bedrijvigheid is, waardoor ze volop vertrouwd raken met alledaagse geluiden, mensen en kinderen en dus goed gesocialiseerd worden.

Via de Raad van Beheer worden ze gechipt en krijgen ze een DNA profiel en hun stamboom. Uiteraard zorg ik dat ze ontwormd en geënt worden en krijgen ze een paspoort en een gezondheidsverklaring van de dierenarts.

Rond 18 mei zal Mellow afscheid van haar pups moeten nemen en mogen ze met hun nieuwe baasje mee. Ik hoor graag als je interesse hebt in een pup van Mellow!

Naam: Gonny Van Zutven (gonnyvanzutven@gmail.com)
Telefoon: 06 – 2298 9110
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: € 1150

Tags: | | | | |