Labrador teefje 3,5 jaar

Lief aanhankelijk labrador teefje (zwart, gesteriliseerd) van 3,5 jaar zoekt een fijne baas die haar steun wil geven als ze het nodig heeft, duidelijk en consequent is, die haar wil begrijpen en van haar wil houden. Dit meisje is 1 van onze nakomelingen en is op het moment bij ons terug in huis.

Ze heeft als jonge hond een aantal zeer vervelende ervaringen gehad (is een paar keer gebeten). Haar baasjes zijn hier helaas niet goed mee omgegaan en dit heeft er voor gezorgd dat ze onzeker is geworden in bepaalde situaties en dan van zich afbijt.
Bij ons gekomen merken we dat ze tot rust komt door de duidelijkheid en liefde die we haar geven en vind ze het blijkbaar niet nodig om zo te reageren naar andere honden. Ze is een erg mensgericht hondje en een bijzonder lief en gehoorzaam meisje.

Wat heeft ze nodig? Een baas die niet schrikt als ze een grom geeft naar een andere hond maar daar rustig en duidelijk op kan reageren zodat ze zich veilig voelt en dit gedrag kan loslaten. Wij zoeken dus een baas met ervaring, die geduld en tijd heeft om in haar te investeren. Wij zijn er van overtuigd dat bij de juiste match ze iemand super gelukkig kan maken.

Mocht je interesse hebben dan kun je ons mailen en dan nemen wij contact met je op.

Naam: Brigitte Polm (info@ofstormslegacy.nl)
Website: www.ofstormslegacy.nl
Facebook: Of Storm’s Legacy
Provincie: Zeeland
Prijs: Notk

Tags: | | | |