Labrador gezocht herplaatser

Labrador BemiddelingVia deze site hoop ik voor een baasje die zijn of haar labrador niet meer thuis kan hebben, iets te kunnen betekenen. In oktober heb ik mijn eigen labrador met pijn in het hart in moeten laten slapen, ze is 14 jaar geworden en ze heeft vier jaar bij mij gewoond.

Na haar adoptie bij mij heeft ze hier echt een geweldig thuis gehad, we deden bijna alles samen, lekker wandelen, of naar de boerderij samen lekker luieren op de bank. Of lekker in de tuin zitten die goed afgedicht is.

Ik sta er weer voor open om opnieuw een labrador in huis te nemen en hoop hier een fijne hond/maatje te vinden, om voor ons beide het geluk, de warmte en het plezier weer te vinden. Bent u of kent u iemand die een goed plekje voor zijn of haar hond zoekt neem dan gerust contact op. Voor meer informatie mag u gerust contact zoeken, een hond laten herplaatsen doet iemand niet zomaar en kan al moeilijk genoeg zijn, dus je wilt uiteraard zeker weten dat je hond/maatje goed terecht komt!

Ik hoor graag van u!

Naam: Gert Jan Rienstra (gertjanrienstra@hotmail.com)
Telefoon: 06 – 5141 9800
Provincie: Friesland
Prijs: Notk

Tags: | | | | | | |