Herplaatser gezocht of pup

labrador herplaatser gezochtAfgelopen week heb ik mijn labrador moeten laten inslapen, teveel pijn en last van zijn artrose en ouderdom, bijna 12 jaar. Nu ben ik op zoek naar een herplaatser of een pup mag eventueel ook. Maar gezien de huidige prijzen schrik ik daarvan.
Bij juiste klik heeft herplaatser een huisje for ever.

Ik heb ook een kat, dus het is fijn als dit samen gaat. Een herplaatser van max 3 jaar oud zou fijn zijn.
Ik woon in een eengezinswoning in een groene wijk en bossen in de omgeving. Ik werk 18 uur per week buitenshuis, de rest zelfstandig thuis.
Ik ben labradors en golden retrievers gewend en heb ook een beagle gehad.
Voor meer info of vragen message me.

Naam: Erik Van Benthum (erikvanbenthum@hotmail.com)
Facebook: Erik Van Benthum
Telefoon: 06 – 8337 5383
Provincie: Gelderland
Prijs: Notk

Tags: | | | | | | |