Half mei bruine pups

bruine labradorpups verwacht mei reutje teefjeHalf mei verwachten wij bruine pups van Sanne (Sanne uit het Betuwse Veld) en Fellow (Kind Fellow of Wundering Heights). Deze combinatie hebben wij al eerder gemaakt, hieruit zijn mooie gezonde pups geboren (zie foto).

Sanne is een hele lieve rustige mensgerichte hond met een mooie geblokte compacte bouw. Zij komt uit ons eerste lijn, Kim is de moeder van Wiep en dat is weer de moeder van Sanne, zij is weer een half zusje van Lente. We hebben uit deze lijn veel lieve en gezonde honden gekregen.

Moeder: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij.
Vader: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij. Optigen-PRA : Clear, EIC: Clear, HNPK: Clear. SD: Clear, RD-OSD: Clear.

De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging NLV en LKN, dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen,ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan gestelde gezondheidseisen.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen, ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer komt langs voor het chippen, DNA controle en geeft de stambomen uit. De dierenarts controleert de pups als deze 6 weken oud zijn, geeft ze de eerste enting en maakt voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring. De pups worden ook ontwormd.
Voor enkele pups is het nog mogelijk in te schrijven op de reserveringslijst.

Naam: Jl Gademan- Van Dijk (gadedijk@hotmail.com)
Website: www.labradorsuithetbetuwseveld.nl
Facebook: Labradors uit het Betuwse Veld
Telefoon: 06 – 5510 2784
Provincie: Gelderland
Prijs: Op aanvraag

Tags: | | | | | |