Gouden mandje voor soulmate

Labrador BemiddelingHallo, ik ben woonachtig in België maar waag toch mijn kans. Ik ben rolstoelgebonden maar woon zelfstandig met hulp van verpleging en Familiezorg. Ik wil een teefje labrador van 1 á 2 jaar opnieuw een gouden mandje geven. Vereiste is dat ze de basiscommando’s kent, zindelijk is, met katten kan omgaan, sociaal en leergierig is.

Ze zal vooral mijn soulmate zijn maar ook wel eens moeten assisteren, wat haar aangeleerd zal worden op maat van mijn beperkingen vb hoe gedragen tijdens verpleging, zaken leren oprapen en aangeven, deur openen en dichtdoen, jas helpen uitdoen, wandelen aan de elektrische rolstoel, etc.
Belangrijkste is dat ze zelf plezier beleeft aan de ‘trucjes’ en ‘spelletjes’. Ik heb mijn leven lang al honden gehad waarvan een labrador en een golden retriever die ik op 1 jaar tijd heb moeten laten inslapen. Het gemis is enorm groot, zeker de vriendschap en gezelschap en leegte doen me de das om.

Ik heb ook reeds de hulphonden verenigingen gecontacteerd voor een maatje die uit de boot valt maar tot nu toe niets. Waarom ik bewust geen officiële hulphond neem? Omwille van mijn gezondheid heb ik niet fulltime een hulphond nodig. In de eerste plaats is zij gezelschapshond en soulmate. Ik knuffel ze ook te graag en laat ze graag genieten van knuffels door de verzorging. Het zou zonde zijn van hun opleiding en een enorme geldverkwisting omdat ik me niet in alle regels van de organisaties kan terugvinden.
Wie kan me helpen aub?

Naam: Wendy Van Dorpe (wendy.vandorpe@proximus.be)
Provincie: België / Oost-Vlaanderen
Prijs: Notk

Tags: | | | | | |