Gezocht zwarte lab reu 4/5 jr

zwarte herplaatser gezochtIn december 2018 heb ik mijn maatje in moeten laten slapen bijna 14 jaar. Het gemis wordt steeds groter. Max was ook een herplaatser, Astra mijn eerste labrador ook. Ik woon in west Brabant vlak bij het bos. 15 minuten rijden en we zitten in Zeeland waar hij heerlijk kan zwemmen in zout water.

Ik ben veel thuis en kan mijn maatje de juiste aandacht geven. S morgens een wandeling van 3/4 uur door het park waar ik vlak bij woon. s’middags gingen we , afhankelijk van het weer en de zin naar het bos, de polders of het water. De hond mag bij mij hond zijn, ik ben wel de roedelbaas. Ik ben alleen, heb veel hondenvrienden die we regelmatig tegenkomen zodat mijn hond fijn met soortgenoten kan ravotten en spelen.

Ik heb twee jaar gewacht om weer een hond een veilig en fijn thuis te geven omdat Max me nog zo na aan het hart lag. Nu is er plaats voor weer een maatje. Een rustige trouwe kameraad.
Wie kan me helpen ?

Naam: Dimph Jansen (dimph.jansen@gmail.com)
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: Notk

Tags: | | | |