Gezocht: Labrador pup

Labrador BemiddelingIk zal ons even voorstellen. Wij zijn Stefan en Miranda, en we zijn op zoek naar een labrador pup. We zijn toe aan de volgende stap in ons leven, alleen een baby is nog net iets te ver weg, vandaar dat we graag zouden willen een gezellige en leuke pup erbij zouden willen hebben.

Ik ben bekend met honden, ik ben ermee opgegroeid en hebben er altijd een of meerdere tegelijk gehad. Dus ik weet wat ik wil en hoe ik ermee om moet gaan. Verder zijn we beide actief en houden we van de buitenlucht, en zouden dus daarom ook veel tijd en actief bezig zijn met de hond.

Ik snap dat we niet meteen aan de beurt zijn en dat we nog wel een tijdje moeten wachten, maar ik zou ons graag op de lijst zetten voor in de toekomst een eventuele pup te mogen bezichtigen en als het vanuit beide partijen bevalt, eentje over te nemen.
We zijn serieuze kopers en serieus op zoek naar een pup, we hoeven niet per se morgen al een pup, maar zouden graag voor de toekomst een labrador pup willen, vandaar dat we graag op de wachtlijst zouden willen komen staan, zodat we in de toekomst een pup in ons huisje mogen verwelkomen.

Voor verdere vragen of opmerkingen, kunt altijd contact met ons opnemen. Graag horen wij nog van u.

Naam: Stefan Loomans (stefloo89@hotmail.com)
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: Notk

Tags: | | | | | | | |