Gezocht: Labrador pup

Labrador BemiddelingWij (Kelly en Bart) zijn een jong stel woonachtig in klein dorpje in de provincie Gelderland. Wij zijn op zoek naar labrador pup, bij voorkeur een teefje in de kleur bruin of blond, die half augustus zal mogen uit vliegen, dit wegens dat wij beiden dan vakantie hebben en hierbij alle tijd hebben om de pup te laten wennen aan de nieuwe situatie en een vertrouwensband op te bouwen.

Momenteel wegens de corona crisis zijn er veel mensen op zoek naar een pup, en die daar nu “eventjes” alle tijd voor hebben. Dit is bij ons niet het geval. Wij zijn oprecht ge├»nteresseerde hondenliefhebbers en die ook echt op zoek zijn om een hond voor de rest van haar leven een warm thuis te bieden.

Even wat info:
Mijn vriend werkt fulltime in de metaal industrie en ik werk parttime 24 uur in de week in de zorg. De hond zal niet lang alleen zijn omdat ik enkel een aantal uurtjes per dag werk, een enkele keer als ik een lange dagdienst heb en mijn vriend niet thuis is, hebben wij een goeie connectie met een plaatselijk hondenpension. Dit zal echter niet vaak voorkomen omdat de avonden en weekenden mijn vriend gewoon thuis is. Al met al, aangezien werken in de zorg onregelmatig is, zal dit enkel voorkomen bij een lange dagdienst en dit zal niet vaak zijn.

Uiteraard kunnen wij veel meer over ons vertellen maar dan graag persoonlijk. Ben jij of ken jij iemand die een nestje verwacht en waarvan de pups halverwege augustus het nest mogen verlaten? Graag horen we van u!

Naam: Kelly Schuurman (kellyschuurman@outlook.com)
Provincie: Gelderland
Prijs: Notk

Tags: | | | | | |