Gezocht Labrador Herplaatser

Labrador BemiddelingOns gezin is gewend aan een labrador in huis, we hebben een zoon van 12 en dochter van 7. Vorig jaar hebben we onze Zorro van 13 jaar in moeten laten slapen. De stilte in huis en het speelse van een labrador missen we enorm. Het aanleren van commando’s en gezamenlijke trainen is ook een gemis.
Wij zoeken een jonge hond vanaf 1 tot 3 jaar geen kruising.

Ik werk in een verzorgingshuis met 32 bewoners, ik werk niet zoveel overdag hooguit 1 keer in 5 werkdagen, heb ook avonddiensten en werk ook de weekenden,  dan is mijn man thuis. Het is laagbouw en heb de mogelijkheid om de hond mee te nemen of tussentijds even naar huis te gaan. Ik woon en werk in mijn eigen dorp. Wat wij kunnen bieden is een fijn gezin dat eigenlijk nog een gezinslid missen.

Naam: Daphne Van Den Wijngaard (bodaverduin@kpnmail.nl)
Telefoon: 06 – 2153 5287
Provincie: Noord-Holland
Prijs: Notk

Tags: | | | | | | |