Gezocht forse zwarte reu

stevige zwarte herplaatser gezochtIk (54) en mijn man (48) zoeken een forse zwarte reu labrador met een brede kop. Een puppy of een lieve rustige labrador tussen 2 en 6 jaar. Ik heb mijn leven lang altijd twee zwarte labradors samen gehad, en kan me een leven zonder deze hartendiefjes niet voorstellen.

Mijn grote lieve Storm die 11 jaar geworden is, is twee weken geleden zachtjes ingeslapen, omdat hij die vreselijke ziekte had. Laatste twee jaar heb ik hem flink in de watten gelegd omdat hij altijd met andere labradors samen was en had hem beloofd na overlijden van Sam 13 jaar, dat ik geen tweede erbij zou halen. De stilte is nu zo vreselijk en mis hem zo erg, huil de hele dag ben nog nooit zonder labrador geweest.

Wij wonen in het mooie zuid Limburg met een mooie tuin en wandelgebied met grote vijvers aan het einde van de straat.
Mijn voorkeur gaat uit naar een forse labrador met een brede kop die vind ik het mooiste.  Ik hoop dat iemand mijn goudblokje heeft in het nestje of iemand weet die zo een labrador uit trieste omstandigheden weg moet doen. Mijn hartje staat stil tot ik weer mijn toekomstige lieverd mag verzorgen en beschermen.

Naam: Gilda Bertrand (Gjgbertrand@gmail.com)
Telefoon: 06 – 5555 5745
Provincie: Limburg
Prijs: Notk

Tags: | | | | |