Gez.voor nazomer: bruin teefje

Labrador BemiddelingWij zijn een koppel van 55 plussers, waarvan ik niet meer werk en heel graag mijn tijd wil stoppen in het opvoeden en grootbrengen van een labrador pup. Vroeger ook een labrador gehad, geweldig! Ik ben sportief, houd van lange wandelingen en pas 1 dag in de week op mijn kleinzoon van anderhalf.

We nemen liever geen hond hier in het buitenland, we hebben dat vertrouwen niet, maar zijn na de zomer langdurig in Nederland voordat we naar Spanje terugkeren. Wij wonen aan het strand aan de voorkant en achter ons zijn de bergen.

Ik ben misschien aan de vroege kant, maar mocht u de komende weken een dekbericht / dekplannen hebben dan hoor ik dat graag.
Het zou voor ons het mooiste zijn als we rond eind augustus de pup kunnen halen. Heeft u voor ons waarschijnlijk een pup of kent u iemand die rond die tijd waarschijnlijk een nestje zal hebben, we horen het heel graag.
Alvast bedankt en vraagt u ons gerust om meer informatie.

Naam: Edith Lenting (edithlenting@gmail.com)
Facebook: Harry-Edith Lenting
Telefoon: +34 611 296 803
Provincie: Spanje / Alicante
Prijs: Notk

Tags: | | | | |