Gez: toekomstige hulphond

hulphond gezochtIk zoek een hond die hulphond kan worden. Welke sociale labrador zoekt een leuke baan? Ik ben op zoek naar een hond die graag verschillende materialen apporteert, leergierig is. Mag gecastreerd of gesteriliseerd zijn. De hond moet tussen de 1 en 2 jaar zijn en het mag ook een kruising zijn. Hij /zij moet met andere honden kunnen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baas voor jouw hond, of ken je iemand waarvan de hond weg moet door omstandigheden, dan wil ik kijken of er een match is. Ik bied hem een opleiding tot officiƫle hulphond. De hond zal zelden allen zijn, 365 dagen naar de bossen mogen, ook met super slecht weer, lekker crossen door de modder, zwemmen zolang het weer het toelaat. Dag en nacht bij mij en mag overal mee naar toe.
Vindt hij/zij apporteerspelletjes, trek- en duwspelletjes leuk, bel me dan. Ik wil graag kennismaken.

Naam: Georgette Mutsaers (welkom-dr.hook@hotmail.com)
Facebook: Georgette Mutsaers
Telefoon: 06 – 3868 2060
Provincie: Noord-Brabant
Prijs: Notk

Tags: | | | | | |