Labrador pup of herplaatser

labrador pup gezochtWij zijn op zoek naar een gezonde Labrador-pup of een herplaatsbare Labrador. Wij wonen nabij een groot recreatiegebied en hebben een grote zwemvijver voor de deur. Vanwege thuiswerken én een baan met onregelmatige diensten zijn wij beiden veel thuis overdag.

Lees verder

Speciaal kindje zoekt vriendje

pup gezochtWij zijn op zoek naar een hond die zich geroepen voelt om ons gezin te versterken. Wij zijn Harm (38), Lianne (31), Brandon (12), Delano (9) en Jennifer (6) een intact gezin van 5. Onze zoektocht is begonnen bij Delano en Mango. Mango is de hond van tante Nathalie (mijn zusje) en ome Martin. En de reactie van Delano en Mango samen is voor ons iets magisch.

Lees verder

Blonde reu pup gezocht

gele labradorpup gevraagdWij zoeken een pup blond reu. Onze Sam is in juni overleden op 15 jarige leeftijd. Wij zoeken een pup die met ons wil wandelen, zwemmen, modderbadjes, langs dijken, bos, zee en strand. Zonder hond loopt het toch anders. Onze pup zou nr 4 worden, dus ervaring hebben we.

Lees verder

Labrador pup zwart

zwarte pup gezochtWij zijn op zoek naar een labrador puppy. Bij voorkeur een zwart teefje. Graag komen wij in contact met degene die ons hier hiermee kan helpen.

Lees verder

Op zoek naar zwarte teef

zwarte labrador gezochtWij zijn op zoek naar een labrador retriever (zwart teefje) van tussen 1-3 jaar oud. Mijn man en ik zijn beiden opgegroeid met honden en missen het gezelschap van een lieve hond. Wij hebben 2 zoons (14 en 7). De jongste heeft een lichte vorm van autisme en hierdoor denken wij dat het voor ons beter is om geen pup aan te schaffen, maar een hond die iets ouder is. Wij merken dat onze kinderen ook gek zijn op honden. Vooral de jongste reageert goed op honden.

Lees verder

Volwassen Labrador gezocht

herplaatser gezochtWe zien veel sites en groepen met herplaatsers, maar het is voor ons wat nieuw en vinden het moeilijk om een voor ons geschikte herplaatser te vinden. Ook zien we heel veel reutjes, terwijl wij echt een teefje zoeken, althans, niet heel hard zoeken, omdat we de weg niet zo goed weten.

Lees verder

Gezocht: gele labrador pup

gele pup gezochtWij zijn op zoek naar een gele labrador pup teefje. Wij hebben inmiddels 2 labradors gehad en dus ruime ervaring. Daarnaast hebben we ook andere rassen gehad.

Lees verder

Labrador maatje gezocht

labrador herplaatser gezochtWij zijn Wim en Wilma Plaggenmarsch en wonen met onze 3 jongens van 23, 20 en 14 in Hardenberg. Wij zijn al een poosje op zoek naar een lief labrador maatje voor in ons gezin. Het liefst een labrador tussen de 2 en 6 jaar, een maatje waar onze jongens ook heerlijk mee op kunnen trekken.

Lees verder

Red fox pup teefje

fox red labradorpupWij zijn op zoek naar een red fox teefje pup. Ons gezin bestaat uit 4 personen (2 dochters 9 en 10 jaar) en een hele mooie lieve zwarte lab genaamd Lola.
Wie weet er nog een mooi nestje?

Lees verder

Zwarte reu pup

zwarte pup gezochtWij zijn op zoek naar een pup die ons gezin compleet maakt: een zwart reutje.
We hebben nu konijnen en vogels waar ieder uit ons gezin voor zorgt.

Lees verder

Labrador herplaatser of pup

pup gezochtLangs deze weg wil ik graag een bevriend echtpaar helpen zoeken naar een labrador. Voorkeur voor een teefje maar ze staan ook niet afwijzend tegenover een reutje. Het liefst een herplaatser maar ook een pup zou zeer welkom zijn. Ze hebben geen voorkeur voor een kleur. Het gaat om gepensioneerde mensen die net in augustus hun hond op 13 jarige leeftijd in hebben moeten laten slapen en ze vinden het nu leeg en stil in huis.

Lees verder

Gezocht labrador retriever pup

Labrador BemiddelingWij (Rene en Sylvia) zijn op zoek naar een labrador retriever. Wij zoeken een reu met blond haar. Mag ook een jonge herplaatser zijn. Vanaf april zijn wij op zoek naar een nieuwe hond na het onverwachts overlijden van onze Rex.
Wie kan ons helpen? Stuur gerust een mailtje, dan neem ik zeker contact op.

Lees verder

Op zoek naar lab 4-7 jr

Labrador BemiddelingWij dachten een paar jaar zonder hond te doen, totdat we over 3 jaar een pup zouden nemen (tijd genoeg als we stoppen met werken). Maar we missen het zó om geen hond om ons heen te hebben. We hebben tweemaal een labrador gehad, die zijn 15 en 12,5 jaar oud geworden. We weten wat we missen.

Lees verder

Gezocht: Labrador pup

Labrador BemiddelingIk zal ons even voorstellen. Wij zijn Stefan en Miranda, en we zijn op zoek naar een labrador pup. We zijn toe aan de volgende stap in ons leven, alleen een baby is nog net iets te ver weg, vandaar dat we graag zouden willen een gezellige en leuke pup erbij zouden willen hebben.

Lees verder

Gez: volwassen Labrador teef

Labrador BemiddelingHelaas hebben wij onze Labrador in februari moeten laten inslapen na 15 mooie jaren! Mijn vader mist het enorm en zou daarom ook graag een Labrador een tweede kans geven!
Zelf heb ik nu een Engelse Cocker Spaniel teef van 1 jaar, wonend bij mijn moeder. Wij zoeken een sociale Labrador teef, die goed overweg kan met andere honden en kleine kinderen! Deze Labrador zal een heerlijk leven krijgen bij ons, en zal ook nooit iets tekort komen!

Lees verder

Bruine Labrador gezocht

Labrador BemiddelingMijn naam is Chris Igesz. Ik woon in een prachtig mooi en groot park met uitzicht op de Euromast. Afgelopen januari heb ik na 15 jaar afscheid van mijn lieve bruine labrador genomen. Nu ben ik echt weer toe aan een nieuwe vriend(in), ik mis het dagelijks.

Lees verder

Gezocht bruin of zwart pup

Labrador BemiddelingWe zijn een actief gezin van 5 (3 jonge jongens) en op zoek naar een nieuw gezinslid om met ons mee te gaan wandelen. We zouden dol zijn op een bruine of zwarte labrador puppy.

Lees verder

Gezocht zwart of geel teefje

Labrador BemiddelingIk zoek een zwart of blond teefje. Ik woon op mezelf en wil er graag een leuk vriendinnetje bij. Ik zou heel gelukkig zijn als ik dit jaar een leuke pup kan ophalen.

Lees verder

Gezocht: trouw Labrador maatje

Labrador BemiddelingHéél graag zouden wij een Labrador Retriever “herplaatser” een liefdevol solide gouden mand willen geven. Wij zijn ’n “héél sportief” wat ouder echtpaar met een grote portie Labrador ervaring en zetten ons graag in om de Labrador, mocht het nodig zijn, te leren zijn evenwicht terug te krijgen.

Lees verder

Blonde labrador pup teef

Labrador BemiddelingMijn vriendin en ik zijn op zoek naar een blonde labrador pup (teefje). Uiteraard in een gezonde lijn. Wij werken veel thuis en hebben dan ook veel tijd voor de pup.

Lees verder

Bruin labrador teefje gezocht

Labrador BemiddelingNa ruim 16 jaar is onze labrador overleden. Uiteraard missen wij haar en wij zijn op zoek naar een puppy. Er is altijd iemand thuis en we gaan ook met deze puppy weer een jachtcursus volgen en veel op pad. In deze coronatijd is het lastig zoeken.
Wie kan ons helpen?

Lees verder

Labrador pup gezocht

Labrador BemiddelingWij zijn op zoek naar een labrador pup, of een jonge hond tot maximaal 1 jaar oud. Kleur of teef/reu maakt niet uit. Hiervoor hebben wij altijd labradors gehad, dus genoeg ervaring! Er is bij ons bijna altijd iemand thuis, dus de hond hoeft zelden alleen thuis te zijn.

Lees verder