Bruine reu gezocht

Labrador BemiddelingMijn naam is Chris Igesz. Ik woon in een prachtig mooi en groot park met uitzicht op de Euromast. Afgelopen januari heb ik na 15 jaar afscheid van mijn lieve bruine labrador genomen. Nu ben ik echt weer toe aan een nieuwe vriend, ik mis het dagelijks.

Ik werk veel vanuit mijn huis, en daarbij werk ik ook bij een concertgebouw, dichtbij in de buurt, maar nooit echt lang. Ben hier op zoek naar een bruine labrador (reu) die lief is en ook enige tijd alleen thuis kan blijven. Wie helpt mij aan een lieve hond?

Bij een klik met de eigenaar en de hond geloof ik altijd in een korte proef periode. Voor vragen bel mij gerust!

Naam: Christian Igesz (christianigesz@gmail.com)
Facebook: Christian Igesz
Telefoon: 06 – 1590 7143
Provincie: Zuid-Holland
Prijs: Notk

Tags: | | | |