Bruine Rebellen zoeken…

bruine labradorpups beschikbaar decemberWat een bijzondere ervaring! Onze meiden Fayèn (Kiss’n Rebel’s Be Joyful) en Tinkerbell (Kiss’n Rebel’s Calling All Angels) zijn respectievelijk 18 en 19 december mama geworden. Fayèn heeft 7 prachtige pups gekregen, Tinkerbell kreeg er 8. Helaas heeft één van de jongens van Tinkerbell het niet gered. Dus beide meiden 7 pups. Wat een rijkdom! Papa Binq (Tingo of Young And Younger) woont ook bij ons en is apetrots!

Voor enkele pups zoeken we nog een geweldig, liefdevol en warm voor-altijd-thuis. Onze pups worden afgespeend op rauwe voeding, en dat is ook onze wens voor hun toekomst, rauw voer. We hebben daar door de afgelopen 15 jaar al zulke mooie resultaten mee behaald, zulke mooie honden mee gefokt dat we dat graag doorgeven aan onze pups.
Ben je niet bekend met rauw voeren? Geen enkel probleem, een wens om te leren en een beetje tijd om bij de pups te knuffelen en met ons mee te kijken is voldoende om er goed mee uit de voeten te kunnen.

Onze pups worden getiterd op 7 weken om te bepalen of hun weerstand laag genoeg is om geënt te worden, we geloven in de enting maar niet in 3 x. Ook daarover zijn we uiteraard bereid met jullie van gedachten te wisselen.

De ouderdieren zijn uiteraard vrij van HD, ED en PRA. Ook hun ECVO onderzoeken (erfelijke oogziekten) hebben ze glansrijk doorstaan. Papa Binq is op DNA getest en vrij van RD/OSD, HNPK, CNM, MH en DM en nog een paar minder bekende aandoeningen.

Onze pups worden afgeleverd met stamboom, DNA proflel en paspoort.
Heb je interesse in een pup of heb je vragen? Bel of mail ons gerust! Een wederzijdse kennismaking is voor ons belangrijk want een klik is voor ons belangrijk.

Naam: Karen Kauwenbergh (info@kissnrebels.nl)
Website: www.kissnrebels.nl
Facebook: Kiss’n Rebel’s
Telefoon: 06 – 2185 2313
Provincie: Gelderland
Prijs: Notk

Tags: | | | | | |