Bruine Labrador pups verwacht

sem en fenna verwachten bruine labradorpups maartOnze lieve labrador Fenna (Janna) van bijna 4 jaar oud is 29 januari gedekt door Sem (Porthos Of The Noble Falcon). We verwachten eind maart, begin april een nestje bruine pups.

Fenna is een sociale hond die het vrijwel met iedereen goed kan vinden. Ze is een actieve hond die ontzettend van ravotten houdt en dol op water is. Ze is ook goed met kleine kinderen en over het algemeen kan ze ook goed met andere honden opschieten.
Sem is een lieve bijna 5 jaar oude reu. De eigenaar van Sem doet jachthond trainingen en heeft ook al diverse shows gelopen met Sem.

Wij zijn Sandra en Marco en wij wilden al een poos eenmalig een nestje van onze Fenna. We zijn hiermee ook al ruim een jaar bezig. Het is erg leuk om alles uit te zoeken wat wel en niet kan en je overal in te verdiepen. Nadat Fenna de gezondheidskeuringen heeft doorstaan en wij er ook klaar voor waren was het nu eindelijk zover dat ze gedekt kon worden. Wij fokken volgens het fokreglement van de NLV (Nederlandse Labrador Verenging) waar wij ook lid van zijn.

Wij stoppen hier veel energie in en wij verwachten veel van de nieuwe eigenaren. Wij geven de pups dan ook niet zomaar mee aan ieder willekeurig persoon. Mocht je interesse hebben, dan willen we graag een mail van je ontvangen met je motivatie om een pup van ons aan te schaffen, Wij zullen kritisch zijn bij het selecteren van een koper. Indien nodig zullen we je meer vragen stellen en uiteraard zul je met ons en de pups kennismaken bij een eerste bezoek. Na het eerste bezoek zullen we ook pas definitief besluiten of je wel of niet de mogelijkheid hebt om eigenaar te worden van een pup.

Mocht je eerst meer informatie willen hebben dan kan dit uiteraard ook. Alle gezondheidsverklaringen van Fenna en Sem zijn bij ons aanwezig en zijn ook in te zien bij Raad van Beheer.
Heb je vragen? Stel ze en je krijgt altijd antwoord van ons terug!

Naam: Sh Van Hornsveld (Ruesink@t-mobilethuis.nl)
Telefoon: 06 – 5128 7152
Provincie: Gelderland
Prijs: € 1275

Tags: | | | | | |