6p gezin zoekt pup

zwarte labradorpup gezochtAls 37-jarige – ook zonder COVID – thuiswerkende man, wonend in het buitengebied met een ruime tuin met veel water, ben ik op zoek naar een zwarte pup (teefje).

Deze wens heb ik al lange tijd, maar tot nu toe paste dit niet in mijn leven. Vorig jaar ben ik van baan geswitcht, waarbij ik hoofdzakelijk vanuit huis werk. Incidenteel was ik een paar dagen op reis, maar sinds COVID is dit verleden tijd. Daarbij ben ik gaan samenwonen met mijn vriendin (en haar vier kinderen van 6, 8, 10 en 12 jaar) in onze koopwoning, gelegen in het buitengebied van het Groene Hart.

Kortom mijn situatie is zodanig veranderd dat we nu een 7e gezinslid willen toevoegen, met alle respect naar de twee geiten en drie cavia’s.

Dat door de corona de vraag naar puppy’s is geĆ«xplodeerd had ik me niet beseft, maar maakt me wel ‘voorzichtig’ in mijn zoektocht.
Graag kom ik in contact met mensen die hun zwarte teefjes pup aan mij zouden willen verkopen. Ik ben enkel op zoek naar pups waarbij alle testen zijn uitgevoerd en stamboom gegevens beschikbaar zijn.

Sluit bovenstaande aan bij jou, neem dan graag contact op.

Naam: Wesley Stoel (wesley.stoel@gmail.com)
Telefoon: 06 – 2501 5125
Provincie: Utrecht
Prijs: Notk

Tags: | | | | |